DEBAT OBERT: "LES FRONTERES DEL PERIODISME INTERNACIONAL" AMB MARTÍ ANGLADA, TONI CRUANYES, JORDI PÉREZ COLOMÉ I SERGI VICENTE L´11 DE FEBRER

#DebatsPoliticaTotcat




El dimecres 11 de febrer a les 11h el fundador de Revista Mirall, Joan Solé, moderarà el debat obert 'Les fronteres del periodisme internacional' amb en Martí Anglada, Toni Cruanyes, Jordi Pérez Colomé i en Sergi Vicente en motiu de la publicació del llibre 'Cinc mirades del periodisme internacional'. 

L'acte, de portes obertes, es realitzarà a l'auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna. 


Carrer de Valldonzella, 12, 08001 Barcelona

Pots enviar les teves preguntes comunicacio@librooks.es 




Qui som

DECLARACIÓ D’INTENCIONS



RevistaMirall.com és un projecte que neix de la mà d’un grup de joves que volen fer un periodisme basat en la proximitat. A partir del nostre lema “persones anònimes en situacions excepcionals”, els membres de Mirall es comprometen a seguir una filosofia periodística on les històries personals siguin les protagonistes. Sempre amb una actitud positiva, una perspectiva informativa més pròxima, menys numèrica i sense sensacionalismes dramàtics.
RevistaMirall.com no serà un portal basat en la immediatesa i els titulars cridaners. Farà un seguiment de l’actualitat molt puntual, posant importància en aspectes concrets del món polític, cultural i social del país. Davant els constants impactes informatius i la rapidesa a la qual ens està acostumant internet, RevistaMirall.com procurarà ser la pausa d’aquest ritme de vida tan veloç i efímer.
El nostre segell d’identitat són els reportatges, les entrevistes i els articles d’opinió. Els nostres columnistes són escollits perquè destaquen en el seu camp, i perquè creiem que poden aportar nous coneixements i nous punts de vista als nostres lectors. A RevistaMirall.com no seguim la contractació dels nostres columnistes d’acord amb la “quota de partit”. Alternem joventut amb experiència, donant peu a què joves periodistes puguin tenir un espai mediàtic on reivindicar-se davant d’un mercat incapaç d’absorbir els nous llicenciats.
RevistaMirall.com reconeixerà els seus errors i es disculparà amb els afectats sempre que sigui necessari. Procurarà establir un diàleg directe amb els seus lectors a través de les xarxes socials.
Equip editor
Joan Solé, fundador 
Anna Badia
Anna Solé Sans
Liz Claverí
Mireia Moya
Aroa Ortega
Col·laboradors
Joan Vila
Víctor Roca
Roman Aixendri
Informàtic
Oriol Puig

Comentaris