ANC GRACIA: EL PROCÉS CATALÀ VIST DES D´EUROPA EL 10 DE FEBRER AMB MARTÍ ANGLADA AL CAT, CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUS -BARCELONA-


#ConferenciesPoliticaTotcat #AncPoliticaTotcat,


El procés català vist des d'Europa - Martí Anglada al CAT de Gràcia

Dimarts 10 de febrer, a les 19 hores, a la sala d'actes del CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) el periodista Martí Anglada, actualment delegat de la Generalitat a França i Suïssa, ens explicarà com veuen el procés des de més enllà dels Pirineus. Moderarà la xerrada el també periodista Martí Estruch.


La sala té, com és obvi, un aforament limitat, per la qual cosa recomanem molta puntualitat a la gent que vulgui assistir-hi. L'acte és organitzat per l'Assemblea Territorial de Gràcia de l'ANC, amb la col·laboració del CAT.


Vols col·laborar amb la Territorial de Gràcia?
Si ets soci de ple dret o col·laborador pots ajudar a organitzar les activitats que realitza la Territorial al barri de Gràcia de Barcelona. Cada comissió té els seu propi coordinador i es reuneix un o dos cops al mes per organitzar-se i realitzar les seves activitats. Tots els membres de les comissions són voluntaris. Pots col·laborar en qualsevol de les cinc comissions de la Territorial de Gràcia, que són:
- Benvinguda: la comissió que es reuneix un cop cada trimestre per donar la benvinguda als nous socis de l'ANC a la Territorial de Gràcia.
- Xarxes socials i comunicació. És la comissió que manté contactes amb els mitjans i informa de les activitats a la web, les xarxes socials a twitter i facebook, amb fotos a flickr i amb vídeos a youtube.
- Debats i idees. Aquesta comissió organitza trobades per debatre i crear argumentari a nivell intern per als adherits a Gràcia.
- Extensió. La comissió d'extensió s'ocupa especialment de les parades informatives i altres activitats de difusió al carrer.
- Xerrades. La comissió de xerrades organitza xerrades, conferències i debats.
Necessitem voluntaris
L'equip de repartiment de cartells i visites a comerços de l'ANC Gràcia necessita ampliar els seus voluntaris. Especialment, necessitem voluntaris que puguin repartir informació a comerços en horari comercial.
Més informació:
Requisits: disponibilitat de visitar a peu comerços d'un dels barris del districte de Gràcia. (especialment ens cal Gràcia Nova i La Salut)
Horari: un parell d'hores a la setmana en horari comercial de dimarts a divendres. Preferible disponibilitat pels matins.
Activitat: visita a comerços per repartiment de cartells de les activitats de l'ANC Gràcia. Explicació de les activitats que duem a terme a l'ANC.
Per posar-te en contacte amb el coordinador de la comissió o per col·laborar en una comissió envia un correu electrònic agraciaperlaindependencia@assemblea.cat . Igualment, ens pots fer arribar els teus suggeriments i peticions de noves activitats.




Centre Artesà Tradicionarius 

QUI SOM

Comentaris